ABIM-Classic 114 Open Kuip (11,4m)

De ABIM-Classic 134 Open Kuip kenmerkt zich door de ruime en gezellige open kuip met een perfecte instap vanuit de gangboorden. Deze uitvoering zal vooral zeilers aanspreken die de overstap maken naar een motorjacht.

Met haar ruime, lichte kajuit is het genieten van het prachtige uitzicht rondom. De kombuis is geheel afgetimmerd in de van ABIM bekende kwaliteit met veel massief hout, waarbij optimaal gebruik gemaakt is van de beschikbare ruimte. Dankzij de enorme breedte van 4,05 meter biedt het schip veel ruimte. De ruime separate douchecel en toiletruimte zou op een groter jacht niet misstaan.

De ABIM-Classic 114 OK heeft een lengte van 11,40 meter en een breedte van 4,05 meter bij een doorvaarthoogte van 2,45 meter. Vanwege deze lage doorvaarhoogte
worden veel wateren met vaste bruggen bereikbaar het vaargebied vergroot.

Standaard is het schip voorzien van kabelaring een boeg- en hekschroef en een krachtige motor. Hierdoor laat het schip zich gemakkelijk manoeuvreren. De ABIM-Classic 114 OK is standaard uiterst compleet uitgerust en zoals u van ABIM gewoon bent kunnen we de aankleding geheel op maat en naar uw smaak realiseren.