ABIM-Classic 134 Exclusive (13,40m)

De perfecte vaareigenschappen van de andere ABIM-Classic’s lijken in de ABIM-Classic 134 Exclusive, met haar lengte van 13.4 mtr., nog een extra dimensie te krijgen. Doordat er vanwege de afmetingen, o.a. een achterdek van ca. 13 m² , nog meer ruimte in dit schip te vinden is zal een ieder aan boord haar of zijn plaatsje snel gevonden hebben.

De ABIM-Classic 134 Exclusive is een stalen multiknikspant schip met een groot achterdek, kabelaring en een doorvaarthoogte van slechts 2,45 meter!
Het schip wordt standaard geleverd met een Vetus VD4.140 motor van 140 pk., een fraaie kabelaring, een boegschroef en een cabrioletkap. De ABIM-Classic 134 Exclusive is uitgerust met een bank op het achterdek om o.a. 2 vouwfietsen in op te bergen, een hekschroef, een combi-oven/magnetron, een zonnetent (Bimini), een elektrisch bedienbare mast etc. Het “Exclusive” model is zoals de type aanduiding al aangeeft, een zeer compleet uitgerust luxe motorjacht.

Ook dit multi-knikspant stalen motorjacht vaart heel comfortabel en is erg stil.

Door al het comfort aan boord is dit schip uitermate geschikt voor lange reizen naar o.a. Frankrijk en de meren ten noorden van Berlijn.

Foto impressie

Video

360 zicht