ABIM-Classic 134 Superior (13,40m)

ABIM vervolgd met de Superior, een luxe uitgevoerd motorjacht, haar weg in de wereld van motorjachten die geschikt zijn voor het varen op groot water. Door het toepassen van de bijlsteven is de waterlijn aanzienlijk  verlengd, hetgeen de vaareigenschappen ten goede komt. Ook is de binnenruimte daardoor met ca. 5 m³ toegenomen t.o.v. een schip met een traditionele boeg.

De standaard uitrusting van het schip omvat verder o.a. een verwarmd achterdek, permateek dekbekleding op alle loopdekken en het zwemplateau en dubbele beglazing in de salon.

In het achterschip bevindt zich de (grote) master bedroom, met gescheiden douche- en toiletruimte. In het voorschip een ruime hut met een tweepersoonsbed, eveneens voorzien van toilet- en doucheruimte. De bijzonder comfortabele luxe salon en de ruime moderne keuken complementeren het interieur. Alles is afgewerkt naar de hoogste standaarden in fraaie bij elkaar passende houtsoorten. Het ruime achterdek is voorzien van een U-bank zodat u een prachtig uitzicht op de omgeving hebt, waar u ook vaart. In die bank is een ruimte gecreëerd waarin 2 grote vouwfietsen droog en veilig opgeborgen kunnen worden. Standaard bevindt zich hier ook een ruime koellade zodat u uw geliefde drankje altijd dichtbij hebt.

De ABIM-Classic 134 Superior wordt geheel custom-made gebouwd, een wijze van bouwen waarin de wensen van de klant centraal staan.

Daarnaast zijn naar wens nog stabilizers toe te voegen , spudpalen, vloerverwarming, generator, vaatwasser etc.

Video

360 zicht