ABIM-Classic 144 Superior Twin (14,40m)

ABIM Yachting presenteert in 2021 haar 2 nieuwste motorjachten: Op deze pagina beschrijven wij de nieuwe en zeer luxe uitgevoerde ABIM-Classic 144 Superior Twin. De ABIM-Classic 144 Twin is een bijzonder luxe uitgevoerd stalen motorjacht, met bijlsteven en een lengte van 14,40 meter, de aanduiding “Twin” staat voor 2 motoren.

ABIM vervolgd met deze Superior haar weg in de wereld van motorjachten die geschikt zijn voor het varen op groot water. Hierbij geeft de tweede motor extra zekerheid op sterk stromende rivieren en groot water en is het een extra hulp bij het manoeuvreren.

Het geheel is zeer luxe uitgerust, waarbij naast de boeg- en hekschroef en het compleet gelegde permateek, ook dubbelglas en de wasmachine- droogcombinatie tot de standarduitrusting behoort. Daarnaast zijn naar wens nog stabilizers toe te voegen , spudpalen, vloerverwarming, generator, vaatwasser etc.

Varen met deze uiterst comfortabele ABIM-Classic Superior 144 Twin is een ervaring die je niet snel vergeet en waardoor ook op groot water het verblijfscomfort en de veiligheid verzekerd zijn.

In het achterschip bevindt zich de (grote) master bedroom, met gescheiden douche- en toiletruimte. In het voorschip een ruime hut met een tweepersoonsbed, eveneens voorzien van toilet- en doucheruimte. Beide toiletten zijn uitgerust met uiterst stille aan de wand hangende toiletten. De bijzonder comfortabele luxe salon en de ruime moderne keuken complementeren het interieur. Alles is afgewerkt naar de hoogste standaarden in fraaie bij elkaar passende houtsoorten.

De ABIM-Classic 144 Superior wordt geheel custom-made gebouwd, een wijze van bouwen waarin de wensen van de klant centraal staan. Zo kan zowel de technische inrichting als het interieur geheel naar wens van de klant worden gebouwd. Als voorbeeld is er altijd een eigen demoschip op de werf aanwezig waarmee ook de proefvaarten gemaakt kunnen worden.