Ontdek de ABIM-Classic 144 Superior Twin (14,40m)

De ABIM-Classic 144 Superior Twin is een uitzonderlijk luxe stalen motorjacht met een bijlsteven en een lengte van 14,40 meter. De aanduiding "Twin" verwijst naar de twee krachtige motoren. Deze bieden extra zekerheid op sterk stromende rivieren en groot water en helpen aanzienlijk bij het manoeuvreren.

Luxe van hoogste niveau

Dit model is uitgerust met talloze luxe voorzieningen die uw tijd op dit luxe jacht onvergetelijk maken. De standaarduitrusting bestaat onder andere uit een boeg- en hekschroef, volledig gelegde permateek, dubbelglas, en een wasmachine-droogcombinatie. Voor nog meer comfort en gebruiksgemak kunt u kiezen voor extra opties zoals stabilizers, spudpalen, vloerverwarming, een generator, en een vaatwasser.

Ongeëvenaard comfort

Varen met de ABIM-Classic 144 Superior Twin biedt ongeëvenaard comfort en veiligheid, zelfs op groot water. De grote master bedroom bevindt zich in het achterschip en is uitgerust met gescheiden douche- en toiletruimtes. In het voorschip vindt u een ruime hut met een tweepersoonsbed, ook voorzien van moderne eigen toilet- en doucheruimte, beide toiletten zijn uiterst stil. De bijzonder comfortabele salon en de ruime, moderne keuken maken het interieur compleet. Alles is afgewerkt met de hoogste kwaliteit houtsoorten die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Custom-made luxe jacht voor uw unieke wensen

De ABIM-Classic 144 Superior Twin wordt geheel op maat gebouwd, waarbij uw wensen centraal staan. Zowel de technische inrichting als het interieur kunnen volledig naar uw voorkeuren worden aangepast. Om uw keuze te vergemakkelijken, is er altijd een schip op de werf beschikbaar voor proefvaarten.

Waarom een stalen jacht kopen bij ABIM?

ABIM staat bekend om haar vakmanschap en oog voor detail in de jachtbouw. Wij bieden u niet alleen luxe jachten, maar een volledige nautische lifestyle ervaring. Met onze jarenlange expertise in het bouwen van exclusieve stalen motorjachten, garanderen wij dat elk luxe jacht voldoet aan de hoogste standaarden.

Bent u klaar om uw luxe droomjacht te ontdekken?

Plan een bezoek aan onze werf en ervaar zelf de luxe en kwaliteit van de ABIM-Classic 144 Superior Twin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of een proefvaart. Uw exclusieve jacht wacht op u!