ABIM-Ellips 142 (14,2m)

Voorbij de horizon, met de nieuwe ABIM-Ellips 142. Een bijzonder luxe uitgevoerd stalen motorjacht met een lengte van 14,20 meter, geschikt voor groot water. ABIM Yachting maakt met de Ellips haar intrede in de wereld van zeewaardige motorjachten.

Het jacht is onder meer voorzien van een Rotorswing stabilizer, waardoor ook op zee verblijfscomfort en veiligheid verzekerd zijn. Een andere in het oog springende feature is de elektrisch te strijken radarbeugel. Bijzonder opvallend hiernaast zijn de borstelloze boeg- en hekschroef die geheel geruisloos zijn!

De uitrusting van het schip omvat verder een verwarmd achterdek, een draadloos netwerk, bediening van alle elektrische componenten via een monitor (aangesloten op een individueel te programmeren CANBUS systeem). Plus in alle ruimtes USB stopcontacten, voor het opladen van diverse apparatuur.

In het achterschip bevindt zich de (grote) master bedroom, met gescheiden douche- en toiletruimte. In het voorschip een ruime hut met een tweepersoonsbed, eveneens voorzien van toilet- en doucheruimte. De bijzonder comfortabele luxe salon en de ruime overzichtelijke keuken complementeren het interieur. Alles is afgewerkt naar de hoogste standaarden in fraaie bij elkaar passende houtsoorten. De gebogen wanden van de voor- en achterkajuit, de eveneens gebogen en kozijnloze deuren en de ellips-vormen in de plafonds benadrukken de klasse van de ABIM-Ellips.

De ABIM-Ellips wordt geheel custom-made gebouwd, een wijze van bouwen waarin de wensen van de klant centraal staan.