Uw eigen luxe jacht kopen

Luxe jacht kopen bij ABIM Yachting

Als u op zoek bent om een luxe jacht te kopen in Nederland, dan bent u bij ABIM Yachting aan het juiste adres. Wij beschikken over de passie en ervaring om uw ideale eigen luxe jacht te bouwen. Bij het kopje modellen vindt u al onze modellen die u samen met ons kunt samenstellen.

Als ervaringsdeskundigen weten wij precies waaraan een luxe jacht moet voldoen om er lange vaartochten mee te kunnen maken. Wij maakten van onze passie ons beroep en dat vindt u terug in het ontwerp van onze schepen. Al onze luxe jachten hebben een comfortabele inrichting en perfecte vaareigenschappen.

Klassieke lijnen en brede gangboorden

Een groot achterdek met een fraaie wenteltrap naar het zwemplateau

Separate douche –en toiletruimte

Mooie kajuit met zorgvuldig afgewerkt interieur

Extra stille Volvo-Penta motor

Variërend in lengte van 11.40 tot 15.40 meter

Varen met onze stalen motorjachten is genieten vanaf het vertrek totdat u weer in uw thuishaven terug bent.

Bekijk hier onze werf

 

Waarom een Luxe jacht kopen?

In Nederland zijn natuurlijk veel werven waar u uw jacht kan laten bouwen. De juiste luxe jacht kopen is natuurlijk belangrijk gezien dit voor meesten een grote investering is. Wij bij ABIM geloven dat u er een onvergetelijke ervaring voor terug krijgt. Dat jachten die wij bouwen zijn volledig van staal en kunnen worden voorzien van de meest innovatieve technieken zoals elektrisch aangedreven spudpalen, sterkste motoren en nieuwste navigatiesystemen.