Unieke Luxe Motorjachten

Luxe Motorjachten van ABIM-Yachting

Luxe motorjachten zijn jachten in het hogere segment. Een luxe motorjacht onderscheidt zich van andere motorjachten door de grootte, de voorzieningen, de luxe afwerking en het comfortabele varen. Zo is een luxe motorjacht van ABIM voorzien van een separate douche- en toiletruimte, een keuken met alle voorzieningen, een groot tweepersoonsbed en een groot achterdek. Luxe motorjachten van ABIM worden aangedreven door een extra stille Volvo-Penta motor die het vaarcomfort nog verder stimuleert.

Luxe Motorjacht van top kwaliteit

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een motorjacht, dan zijn er een aantal onderdelen waar u op moet letten. Wij lichten de belangrijkste onderdelen uit. Uiteraard zijn er meer onderdelen waar u rekening mee dient te houden, echter is onderstaand de basis.

Conditie: In welke conditie begeeft de jacht zich? Kijk altijd op en rondom de jacht en schrijf alle kwaaltjes op. Het is raadzaam om een bootexpert in te huren om alle gebreken in kaart te brengen. Een bootexpert scheelt later dure reparatiekosten.
De motor: Wat is het vermogen van de jacht? Hoeveel PK’s heeft de motor, hoeveel motoren zijn aanwezig en wat is het type brandstof dat gebruikt wordt?

Afmetingen: Wat is de lengte en breedte van de boot? Ook is het raadsaam om de doorvaarthoogte te achterhalen. Een beginnende bestuurder kan een jacht met een lengte van 12 meter prima besturen. Voor langere boten is meer ervaring raadzaam.

Materiaal: Welk materiaal wordt er in de jacht gebruikt? Staal, hout en polyester komt het meest naar voren bij motorjachten. Hout en staal is vrij onderhoudsgevoelig. Daarom is het belangrijk om te achterhalen waar het gebruikt wordt en hoelang geleden het vervangen is. Laat je goed informeren.

Bouwjaar: Het bouwjaar verteld je veel informatie over het motorjacht. Jachten zijn over het algemeen erg duurzaam en gaan lang mee. Wel zie je een verschil in techniek bij jachten met een eerder bouwjaar.