ABIM-Classic 144 Exclusive Twin (14,40m)

De ABIM-Classic 144 Exclusive Twin is een bijzonder luxe uitgevoerd stalen motorjacht, met klassieke boeg en een lengte van 14,40 meter, de aanduiding “Twin” staat voor 2 motoren.

ABIM vervolgd met deze Exclusive haar weg in de wereld van motorjachten die geschikt zijn voor het varen op groot water. Hierbij geeft de tweede motor extra zekerheid op sterk stromende rivieren en groot water en is het een extra hulp bij het manoeuvreren.

Varen met deze uiterst comfortabele ABIM-Classic Exclusive 144 Twin is een ervaring die je niet snel vergeet, waardoor ook op groot water het verblijfscomfort en de veiligheid verzekerd zijn.

In het achterschip bevindt zich de (grote) master bedroom, met gescheiden douche- en toiletruimte. In het voorschip een ruime hut met een tweepersoonsbed, eveneens voorzien van toilet- en doucheruimte. De bijzonder comfortabele luxe salon en de ruime moderne keuken complementeren het interieur. Alles is afgewerkt naar de hoogste standaarden in fraaie bij elkaar passende houtsoorten.

De ABIM-Classic 144 Excluisve wordt geheel custom-made gebouwd, een wijze van bouwen waarin de wensen van de klant centraal staan.

Foto impressie